Materialising Factories 4.0

 

Den 15 & 16 September 2016 vilCommissioner Oettinger åpne "Factories of the Future Conference 2016 : Materialising Factories 4.0 i Brussel.

Kommisjonæren vil holde åpningstalen til EFFRA's "Factories of the Futures" store digitaliserings konferanse som holdes 15 og 16 September rundt Industri 4.0 i Brussel.

Flere kjente selskap som Airbus, FESTO, Siemens and Volvo vil også gi sitt bilde på framtidens digitalisering av Europeisk Industri. "Factories of the Future Konferansen 2016" vil samle over 80 experter og presentasjoner med mer enn 300 deltagere fra hele Europa for å diskutere omstillingen og digitaliseringen av Europeisk industri gjennom EU’s ‘Factories of the Future’ public-private partnership (PPP). Les mer om konferansen og programmet på EFFRAs sider http://conference2016.effra.eu/